Sitemap
Du er her:Haslev Tagrens
Nordskovgaard
Badstedvej 2A
4690 Haslev
Tlf. 56 31 42 02
Fax 56 31 25 02
Mobil: 40 76 42 02
Cvr. nr.11076068
info@haslevtagrens.dk

02-06-2016

 

Algerens giver et sundere tag

Der går ikke længe efter et nyt tag er lagt, før de første alger begynder at vokse frem. Med de rette vækstbetingelser kan algerne over tid udgøre en stor sundhedsrisiko for taget og være med til at nedbringe levetiden på taget med endog rigtig mange år. Med en omgang algerens får du stoppet den uheldige udvikling og skabt et meget sundere miljø på dit tag
Læs mere ...
 
 

01-06-2016

 

Hvordan en kunde fik en meget bedre ejendomsvurdering

Forleden ringede en af vores kunder fra Vestsjælland glædesstrålende til os og fortalte, at den tagrenovering vi foretog hos dem sidste år, havde givet så mange positive kommentarer fra venner, familie og naboer og at nu havde ejendomsvurderingen et ordentligt nok opad.
Læs mere ...
 
 

31-05-2016

 

Tagmaling puster nyt liv i pladetaget

De fleste tagpladetage bliver kedelige og triste at se på med alderen. Samtidig holder alger og mos deres indtog med deraf følgende ubehageligheder for både tag og tagkonstruktion, ligesom solens ultraviolette stråler er med til at nedbryde tagpladerne. Skal du bremse udviklingen, er en gang tagmaling oftest løsningen.
Læs mere ...
 
 

30-05-2016

 

Hvorfor dog få malet fliserne?

Flisemaling er måske ikke det, der ligger først for, når du vil renovere belægningen omkring dit hus. Men faktisk kan du friske din belægning op og samtidig give et helt andet helhedsindtryk af din bolig. Det kan have en meget overraskende effekt, der måske ligefrem smitter af på ejendomsvurderingen.

Læs mere ...
 
 

29-05-2016

 

Tagrenovering udskyder dyrt skifte af tag

Står du foran at skulle skifte taget? Måske er det ikke nær så nødvendigt som du tror. For oftest kan en komplet tagrenovering skyde den store udgift i adskillige år ud i fremtiden. Det kan vi tjekke for dig!
Læs mere ...
 
 

28-05-2016

 

Nogle gange kan en anden farve gøre underværker

Ud over at foretage algerens, kan vi også male både tag, facade og belægning. Det giver dig en helt unik mulighed for at skabe et helt nyt udtryk til huset. For blot en lille ændring i farvesammensætningen på huset, kan have en stor effekt på helhedsindtrykket. Derfor har vi udviklet et lille tool, hvor du kan se, hvordan dit hus vil tage sig ud med nye farver.
Læs mere ...
 
 

27-05-2016

 

Tagmaling kan udsætte dyrt skift af gammelt eternittag

Har du et gammelt eternittag fra før 1984 liggende på huset, kan du være helt sikker på, at tagpladerne indeholder den meget miljø- og helbredsfarlige asbest. Skal taget skiftes, kræver det en masse sikkerhedsforanstaltninger og sikker bortskaffelse af tagpladerne, der gør et tagskift ekstra dyrt. Udsæt den store udgift med en gang tagmaling.
Læs mere ...
 
 

26-05-2016

 

Behøver jeg få foretaget algerensning af sydvendte flader?

Alger vokser bedst i skyggefulde og fugtige omgivelser. Derfor ses den voldsomste algevækst oftest på nordvendte tag- eller flisearealer. Her rammer solens stråler aldrig, så her er vækstbetingelserne optimale. Men på de sydvendte sider bager solen, så der har algerne dårligere vækstbetingelser. Men de er der og de vokser, selv om de oftest går i dvale om sommeren.
Læs mere ...
 
 

25-05-2016

 

Derfor skal du huske at interessere dig for naboernes tag og fliser

Hos Haslev Tagrens arbejder vi med naborabat. Det vil sige, at vi giver rabat på alle de bestillinger, vi får samlet fra det samme geografiske område. For jo flere kunder vi kan betjene det samme sted, jo mindre transportomkostninger får vi. Den besparelse vil vi gerne dele med jer.
Læs mere ...
 
 

24-05-2016

 

En fliserensning forlænger levetiden på terrassen

Har fliserne på terrassen fået et kedeligt grønligt skær, er det med at få gjort noget ved det. For får algerne først lov til at gro, går der ikke længe, før problemerne trænger sig på. Det kan en gang effektiv algerens hurtigt sætte en stopper for.
Læs mere ...
 
 

23-05-2016

 

Fjern årsagen til fugtproblemer og vandskader fra taget

Alger og mos på taget er ikke bare en kosmetisk øjebæ, men er ligefrem skadeligt for taget! Det kan føre til både vandskader og give råd-, mug- og skimmelproblemer i tagkonstruktionen. Derfor er det vigtigt, at du løbende får renset taget for alger og mos.
Læs mere ...
 
CMS med søgemaskineoptimering og ehandel