Sitemap
Du er her:

Algebehandling og  Algerens 

- Vi fjerner alger og mos fra dit tag -


En algebehandling fra Haslev tagrens er en effektiv og billig måde at få fjernet alger, mos og andre belægninger fra dit tag. Eventuelt kan algebehandlingen også gøre det besværligt for algerne at få fodfæste på taget igen. For efter endt algerensning kan vi imprægnere taget, så det effektivt afviser vand og fugt. Vi kan også male taget, hvis du synes, det trænger til en opfriskning.

Derfor algerens: Alger er den lille dræber, der hurtigt vokser sig stor og tiltrækker mange forskellige problemer for dit tag. Får algerne lov til at gro, kan det nemt afkorte levetiden af dit tag med adskillige år.

Derfor er det vigtigt, at du regelmæssigt får fjernet alger, mos og andre belægninger fra taget. Det kan vi gøre effektivt og billigt for dig, uden at vi hverken behøver at skulle gå på taget eller stille stilladser op omkring hele huset. Bor du i et almindeligt parcelhus kan algebehandlingen nemlig klares for jorden.

Vi kan give alle tagtyper algebehandling

Vi kan foretage algebehandling af alle typer af tage. Både tegltag, skifertag, eternittag og betontag kan have glæde af en algebehandling. Udover at fjerne algerne, har det også andre fordele som f.eks.:

  • Forlængelse af tagets levetid
  • At du sparer penge på vedligeholdelse eller et helt nyt tag
  • At taget bliver sundere og pænere at se på


Sådan foregår algebehandlingen

Som udgangspunkt foretager vi således altid algebehandlingen fra jorden med vores specialudviklede maskiner. Kun hvis huset har flere etager, kan det blive nødvendigt med et stillads. Derfor tager algerbehandlingen alt efter tagarealets størrelse kun fra nogle få timer til en halv dags tid og kræver således ikke det samme rend af mennesker, som hvis du skulle have sat stillads op. Oftest kan en enkelt mand eller to klare opgaven.

Den algerensevæske vi bruger, er certificeret og meget miljøvenlig. Derfor skader den ikke eventuelle planter og træer, der måtte stå i nærheden af bygningen. Er tagbelægningen asbestholdig opsamler vi afløbsvandet fra taget og kører det til destruktion, så du ikke risikerer, at der spredes farlige asbestfibre i omgivelserne omkring huset.


Vi kan også imprægnere taget

Når vi har renset taget for alger, kan vi tilbyde en særlig ekstrabehandling af tagoverfladen, hvor den afvaskes og imprægneres. Imprægneringen gør tagoverfladen vandafvisende, uden at det ødelægger tagets mulighed for at ånde og komme af med fugt inde fra huset.

Imprægneringen forhindrer ikke, at der opstår nye algebelægninger, men gør det sværere for algerne at fæste sig og få livgivende næring fra vand og fugt. Det bliver jo ledt effektivt væk fra taget, så tagoverfladen ikke forbliver fugtig.

Du kan læse mere om imprægnering af taget her.


Tegn abonnement på algebehandling af dit tag

Så selv om du har fået taget imprægneret, standser det ikke algevæksten. Det forsinker den kun. Derfor kan det være en fordel for dig, at tegne abonnement på en regelmæssig algebehandling af taget.

Her kommer vi automatisk med det interval der passer til dit tag og holder taget fri for alger og mos. Samtidig foretager vi et tagtjek af taget og udfærdiger en rapport over tagets tilstand. Så kan du hele tiden får en erfaren fagmands vurdering af, hvor godt dit tag har det. Derved kan du føle dig mere tryg og kan forlænge tagets levetid. For med vores rapport i hånden, kan du nå at gribe ind i tide, så du kan skyde en eventuelt udskiftning af hele taget mange år ud i fremtiden.


Spar 20 % med et abonnement på algebehandling

Prisen på abonnementet afhænger af tagets størrelse og højde. For almindelige parcelhuse ligger prisen omkring 1.000 kroner. Det svarer til en besparelse på 20 % i forhold til vores listepris på algerensning og du kan frit vælge, om vi skal komme hvert eller hvert andet år og foretage en algebehandling af taget.

Her kan du bestille abonnement på algebehandling.


Hvorfor er alger farlige for dit tag?

Alger er små en-cellede planter, der fæstner sig på sten og betonbelægninger – f.eks. dit tag - lige så snart det er lagt. De elsker skyggefulde, fugtige steder, hvor de hurtigt får vokset sig større. I takt med at algerne vokser, binder de mere og mere fugt på taget og snart slår mos og andre bevoksninger også rod på taget. Det binder endnu mere fugt og vand, som derfor får sværere og sværere ved at løbe fra taget, når det regner.

Efterhånden som alger, mos og andre vækster vokser til, begynder rødderne at trænge ned mellem samlingerne i tagplader og tegl. Det åbner op for, at vandet bliver transporteret ind i tagkonstruktionen. Samtidig øges risikoen for, at vandet kan trænge ind mellem de løse tagplader eller tegl eller trænge gennem små revner i taget, som rødderne måske har udvidet.

Algebelægninger fører til frostsprængninger

Endnu værre går det, når først vi når til vinterhalvåret. Her vil nattefrosten nemt kunne skabe frostsprængninger i taget på grund af alt det vand og den fugt, der er ophobet i algerne, mosset og de andre vækster, samt i det nu vidtforgrenede rodnet, der har forplantet sig ned igennem tagets samlinger, revner og skader.

Frostsprængningerne åbner op for, at vandet nu kan få frit løb ind i tagkonstruktionen og snart medfører den megen fugt, at træværket i tagkonstruktionen begynder at rådne. Samtidig opstår der et perfekt miljø for sundhedsskadelig skimmelsvamp og mug i tagrummet, der kan brede sig til resten af huset og skabe problemer for beboerne.

Ved voldsomme frostsprængninger kan plader og tegl skubbes løse, brække midt over eller der kan falde hjørner eller kanter af tagbelægningen, der ikke kun åbner op for vandets frie indløb, men også tillader vinden at få fat i taget. Så ved den første større storm, risikerer du at vinden flår tagplader eller tegl af taget og får vinden først frit spil i tagkonstruktionen, går der ikke længe før tagplader eller tegl fyger af taget med store skader på både boligen og omgivelserne til følge.


Få bugt med algerne og gør fremtidig algevækst besværlig

Derfor er det ekstremt vigtigt, at du får fjernet algebelægninger, mos og andre bevoksninger fra dit tag, så de ikke når at skabe nogle af de problemer, vi har beskrevet herover.

Med en algebehandling fra Haslev Tagrens får du bugt med algerne her og nu og har mulighed for at få effektivt forebygget mod – eller i hvert fald besværliggjort – at algerne får lige så gode vækstbetingelser igen.


Vi kommer over hele Sjælland, Møn og Lolland-Falster

Haslev Tagrens kommer over hele Østdanmark og foretager algebehandlinger og andre tag-, tømrer- og maleropgaver hos private og erhverv.

Så bor du i Næstved, Køge, Vordingborg, Faxe, Karise, Nykøbing Falster, Nakskov, Ringsted, Stege, Skælskør, Sorø, Slagelse, Korsør, Haslev, Rønnede, Fensmark, Præstø, Store Heddinge, Roskilde, København, Helsingør, Holbæk, Asnæs, Frederiksværk, Solrød, Greve, Gentofte, Vallensbæk, Rødovre eller Hvidovre, har du sikkert bemærket vores blå biler i lokalområdet.


Husk at spørge naboerne

Med så stort et så stort dækningsområde, sparer vi meget på transportposten, hvis vi kan betjene flere kunder inden for et forholdsvis lille geografisk område. Derfor giver vi rabat til både dig og de naboer i dit lokalområde, der også kunne tænke sig, at få en algebehandling af deres tag.

Så derfor er det en rigtig god ide, hvis du lige får snakket med naboerne om de også skal have algebehandlet taget eller har andre steder på grunden, hvor de trænger til en algerensning. Det kan også være, at de har andre tag- eller tømreropgaver eller kunne tænke sig at få malet f.eks. flisearealerne omkring deres hus eller facaden. Det er nemlig også opgaver, vi gerne påtager os og udfører lige så effektivt og økonomisk som algebehandling af taget.

Jo flere naboer du kan samle, jo bedre. I behøver ikke bo lige ved siden af hinanden, men f.eks. gerne i det samme kvarter eller i samme bydel.


Hvis du selv vil algebehandle taget

Vil du selv algebehandle taget, kan du købe vores certificerede og miljøvenlige algerens til eget brug. Det er et af markedets bedste produkter, der hverken giver sundhedsmæssige problemer for dig eller skader eventuelle blomster, træer eller anden bevoksning langs huset.

Så vil du købe vores algerens, så kontakt os pr. telefon. Nummeret finder du andet steds på siden.

 

Få et GRATIS konsulentbesøg

Få en gratis og uforpligtende vurdering af algebehandling af dit tag
 
Navn
Telefon
E-mail
Postnr.+by
Besked
 
Algebehandling og tagrens fjerner alger og mos fra tag
CMS med søgemaskineoptimering og ehandel