Sitemap
Du er her:Haslev Tagrens
Nordskovgaard
Badstedvej 2A
4690 Haslev
Tlf. 56 31 42 02
Fax 56 31 25 02
Mobil: 40 76 42 02
Cvr. nr.11076068
info@haslevtagrens.dk

Fliserens - Vi renser fliser så de bliver, næsten, som nye.  Få en professionel fliserenser til at gøre arbejdet!


Effektiv fliserensning giver fliserne nyt liv

Får algebelægningen på fliserne lov til at vokse, får dine fliser en lodden og glad overflade, der gør dem farlige at gå på – især i regnvejr. Samtidig får algernes rødder mulighed for at trænge ned mellem og under fliserne, så der nemmere opstår frostsprængninger og andre forskydninger i flisearealet. Så få renset fliserne og undgå både faldulykker, revnede fliser og ujævn flisebelægning.

Alger er små, encellede planter, der findes i tusindvis af forskellige arter og ses i både grønne, gule og røde farvevarianter. De sætter sig på alle sten- eller betonoverflader på og omkring huset. Især trives de på skyggefulde og fugtige steder, hvor solen aldrig rigtig får magt.

Det giver fliserne et kedeligt udseende, der er med til at trække herlighedsværdien af dine flisearealer ned og gøre det usikkert at færdes på fliserne.
 

Lad Haslev Tagrens stå for fliserensningen

Hos Haslev Tagrens råder vi over særligt specialudstyr til fliserensning, der kan transformere kedelige flisearealer tilbage til det udseende, fliserne havde, da de blev lagt. Selv den frygtede flisepest må vige for vores rensemetode, der effektivt fjerner selv tykke algebelægninger.

Du vil blive virkelig glædelig overrasket over resultatet af vores effektive flisebehandling, når vi har været forbi med vores fliserenser. Væk er de kedelige alger og tilbage er de flotte fliser, du troede var gået helt til.

Samtidig overfladebehandler vi fliserne med den nyeste nano-baserede imprægneringsteknologi, så fliserne effektivt skyer vand og fugt i op til 8 år. Det gør det svært for algerne at få fodfæste og næring til at gro og giver dig derfor et flot fliseareal i mange år fremefter.

NYT: Vores behandling bekæmper luftforureningen!

Se videoen om vores fliserensning her – der i øvrigt bekæmper luftforureningen!


Få malet dine fliser

I forbindelse med fliserensningen har du også mulighed for at få malet dine fliser i en anden farve. Det giver gamle og slidte fliser et helt nyt liv og kan effektivt ændre udseendet og indtrykket af dine flisearealer.

Sammen med en tagrenovering og eventuelt maling af facaden, kan en ny farve på fliserne sætte prikken over i’et på dit renoveringsprojekt. Hvor stor forskel en anden farve fliser kan gøre for dit hus, kan du eksperimentere med her.


Derfor skal du få renset dine fliser

Bliver der ikke gjort noget ved algerne, kan de hurtigt vokse til en lodden overflade, der holder på regnvand og fugt og derfor nemt bliver glat at gå på – især lige efter en regnbyge. Den lodne overflade er derfor ikke alene kedelig at se på, den er også farlig at færdes på og kan ende med at ødelægge både fliserne og underlaget.

For får algerne lov til at vokse, gror rødderne ned i mellemrummene mellem fliserne og ind under de enkelte fliser. Det giver frit løb for fugten, der stille og roligt kan gøre underlaget ustabilt. Når vinteren kommer, kommer også frostsprængningerne og derved risikoen for at fliserne knækker eller skubbes yderligere fra hinanden, så regn- og tøvand får frit løb ind mellem og ned under fliserne.

Derved udvaskes og forskubber det underliggende stabillag sig og pludselig begynder flisehjørner eller hele fliser at synke ned i det ene hjørne eller vippe. Det giver et endnu kedeligere indtryk af flisebelægningen og gør det endnu mere farligt at færdes på flisebelægningen.


Hør naboerne om de også skal have renset fliser

Vi renser dine fliser uanset om du bor i København, på Sjælland, Møn eller Lolland-Falster. Vi kommer overalt! Hør også om naboerne skal have renset tag eller fliser. For det betaler sig, når der er flere inden for et nært geografisk område, der går sammen.

Så sparer vi kørsel og transport af udstyr – og det kommer dig og dine naboer til glæde i form af rabat på hver enkelt bestilling.

Så husk at spørge naboerne om, hvornår vi skal rense fliser hos jer.

Få et GRATIS konsulentbesøg

Få gratis og uforpligtende konsulentråd om behandling af dine fliser.
 
Navn
Telefon
E-mail
Postnr.+by
Besked
 
fliserens
fliserensning
CMS med søgemaskineoptimering og ehandel