Sitemap
Du er her:Haslev Tagrens
Nordskovgaard
Badstedvej 2A
4690 Haslev
Tlf. 56 31 42 02
Fax 56 31 25 02
Mobil: 40 76 42 02
Cvr. nr.11076068
info@haslevtagrens.dk

Tagmaling - miljørigtig løsning

Forlæng dit tags levetid med helt op til 40 - 50 år med Haslev Tagrens som din tagpartner.

Få et GRATIS konsulentbesøg

Få en gratis og uforpligtende vurdering af dit tag og din tagbelægning.

Tagmaling – den miljørigtige forlængelse af dit tags levetid

En gang tagmaling ikke alene frisker op og pynter på dit hus. Det er også med til at forlænge tagets levetid og kan oftest også ses på ejendomsvurdering og høres på familier og venners rosende bemærkninger. Samtidig er det en enestående lejlighed til at give dit hus et helt nyt og friskere look.

Naturen begynder på en systematisk nedbrydning af dit tag, fra den dag det er blevet lagt. Gør du ikke noget effektivt for løbende at vedligeholde taget, kan alger, mos, sur regn, frost, indtrængende vand og fugt, samt ikke mindst solens ultraviolette (UV) stråler være med til at skære drastisk ned på tagets levetid.

Her kan en gang algerensning og efterfølgende tagmaling og imprægnering af taget, være med til at standse nedbrydningen, give taget nyt liv og forlænge dets levetid med måske helt op til 40-50 år.
Sådan foregår vores tagmaling

Tagmaling kræver en hel del forarbejde. For et effektivt og holdbart resultat kræver, at taget er renset helt af for alger, mos, smuds og andre uregelmæssigheder. Samtidig gås taget efter for løse tagsten og -plader, samt eventuelle skader som revnede tegl eller plader, små huller eller afslåede hjørner. 

Processen starter med, at taget bliver renset effektivt for alger, smuds og andre belægninger med vores miljøvenlige tagrensningsudstyr, hvorefter vi desinficerer taget og kontrollere at alle tegl eller tagplader er ordentlig fastspændt og hverken har revner, afslåede hjørner eller huller. Du kan læse mere om algebehandling her.

Er der noget galt med taget, kan vores dygtige tømrere efterspænde og reparere taget, hvorefter det er klar til, at vi grunder og maler det 2 gange med vores særlige specialmaling. Arbejdet udføres med vores miljøgodkendte, professionelle specialudstyr og tilpasses dit tags særlige krav, behov og udformning.
Haslev Tagrens er godkendt efter arbejdstilsynets nye regler om arbejde på og med asbestholdige tage. Dette er din sikkerhed for faglige korrekte arbejdsgange.

På den måde er du sikker på, at alle områder, kringelkroge og samlinger på taget bliver malet effektivt, så du efter endt maling står med et tag med en superstærk overflade, der bevarer og beskytter taget i mange år fremover.

Samtidig får du et meget flottere og smukt tag, der er lige så flot, som dengang det var helt nyt. Det bør du komme til at kunne se på din næste ejendomsvurdering, ligesom du kan smile for dig selv, når familie og venner ønsker dig tillykke med dit nye tag.

 

 

 
Navn
Telefon
E-mail
Postnr.+by
Besked
 
Tagmaling
Tagmaling

Hvilken farve skal du vælge til din tagmaling

Når du vælger at få malet taget, giver det dig samtidig mulighed for at vælge en ny og anderledes farve til taget. Det vil give hele huset et helt nyt udtryk og kan f.eks. rette op på en uheldig kombination af farver på belægning, facade og tag, som du måske har arvet fra en tidligere ejer.

De fleste af vores kunder vælger dog, at få malet taget i en farve, der er så tæt på den eksisterende som muligt. Det giver dem et resultat, der kommer meget tæt på det udseende, taget havde, da det lige var blevet lagt.


Vi kan også male facade og belægning

I forbindelse med tagmalingen kan du også vælge at få frisket farven op på hele huset og for den sags skyld også på belægningen omkring huset.

Igen kan du vælge at få malet facade og belægning i samme farve, som de har i dag, men du har også mulighed for at skabe et helt nyt udseende på både hus og omgivelser ved at vælge nogle andre farver. For vi kan tilbyde flere forskellige farver til både belægning, facade og tag.

Vil du prøve at eksperimentere med de forskellige farvemuligheder, så tjek vores særlige farvevælger ud her.


Spar 80 % i forhold til at skulle lægge nyt tag

Samlet set koster den fulde tagrenovering, hvor vi både renser taget for alger, maler og imprægnerer det, mindre end en femtedel af et nyt tag. Med regelmæssig vedligehold og algerens i fremtiden, er denne behandling samtidig med til at kunne forlænge tagets levetid i måske op til 40-50 år eller mere.

 

Sørg for regelmæssig afrensning af alger

Vil du forlænge levetiden mest effektivt på dit tag, er det derfor vigtigt, at du sørger for regelmæssigt at få renset taget for alger. For selv om taget er blevet imprægneret, standser det som sagt ikke algerne fra at begynde at vokse på taget. Det hæmmer bare deres vækst.

Som noget helt unik kan Haslev Tagrens således tilbyde en særlig abonnementsordning, hvor vi kommer med regelmæssige mellemrum og renser taget for alger. Samtidig fortager vi et tjek af tagets sundhed og udfærdiger en rapport, hvor du får vores erfarne fagfolks vurdering af dit tags øjeblikkelige tilstand.

Derved bliver i du stand til at handle i tide, så du kan undgå pludselige tagskift, fordi en lille overset skade springer op eller en tagplade eller et tegl blæser af under en storm, så der åbnes op for både vand og vind. På den måde kan du lægge yderligere år til tagets samlede levetid.

Spar 20 % på abonnement på algerens

Vælger du at abonnere på regelmæssig algerens sparer du 20 % i forhold til listeprisen. Prisens størrelse afhænger af hvor stort og hvor højt taget er. På et traditionelt parcelhus vil du typisk kunne nøjes med at bruge 1.000 kroner, hvor du uden abonnement skulle give 1.200 kroner for algerensningen.

Du kan selv bestemme, hvorvidt vi skal komme hvert eller hvert andet år og foretage en komplet algerens af taget. Prisen er den samme.


Haslev Tagrens kommer over hele Østdanmark

Uanset om du bor på Sjælland, Møn eller Lolland-Falster, kan du bestille Haslev Tagrens til at forestå din tagmaling, algebehandling eller andre tag-, tømrer- eller udendørs malerrelaterede opgaver hos både private og erhverv.

Måske har du bemærket vores karakteristiske blå vogne, når du er kørt igennem Næstved, Køge, Vordingborg, Faxe, Karise, Nykøbing Falster, Nakskov, Ringsted, Stege, Skælskør, Sorø, Slagelse, Korsør, Haslev, Rønnede, Fensmark, Præstø, Store Heddinge, Roskilde, København, Helsingør, Holbæk, Asnæs, Frederiksværk, Solrød, Greve, Gentofte, Vallensbæk, Rødovre eller Hvidovre.


Skal naboerne også have malet taget

Vi kan også komme til din by og gør vi det, kan det give både dig og dine naboer rabat, hvis I er flere inden for et nært geografisk område, der bestiller tagmaling eller andre ydelser fra Haslev Tagrens. For med så stort et kundeområde, er der mange penge at spare for os i transport, hvis vi har mulighed for at tage flere kunder på en gang, der bor tæt på hinanden.

Så hvis du kan samle flere husstande på din vej, i dit kvarter eller i din by eller bydel, så deler vi den besparelse med dig og dine naboer i form af rabat på alle opgaver i nærområdet. Jo flere i går sammen, jo billigere bliver det.

Se det var endnu en god grund til at tage kontakt til Haslev Tagrens. Brug formularen her på siden, send os en mail eller giv os et ring.

CMS med søgemaskineoptimering og ehandel