Sitemap
Du er her:Haslev Tagrens
Nordskovgaard
Badstedvej 2A
4690 Haslev
Tlf. 56 31 42 02
Fax 56 31 25 02
Mobil: 40 76 42 02
Cvr. nr.11076068
info@haslevtagrens.dk

Læs om den nye tilskudsordning "Hjælp til forbedring af private boliger" i bunden af denne side.

Tagrenovering - tagarbejde - nyt tag - renovering af tag. Sjælland og Lolland-Falster

Tagrenovering – Giv taget nyt liv!

En tagrenovering er en god måde at forlænge holdbarheden af jeres tag på. Prismæssigt koster det under en fjerdedel af et nyt tag og er meget billigere end andre former for tagarbejde. Vælger du Haslev Tagrens får du 30 års erfaring med i prisen. Vi kommer overalt på Sjælland, Møn og Lolland-Falster.

Det er dyrt at få nyt tag på huset, men heldigvis kan du tit udskyde investeringen i op til mange år ved at få foretaget en tagrenovering. Her bliver taget gennemgået fra A til Z, nødvendige reparationer udført og taget bliver renset for alger og malet. Det giver ikke bare taget, men hele huset nyt liv på grund af de visuelle forbedringer.

Venner, familie og andre besøgende tror, at I har fået nyt tag og tagrenoveringen kan oftest også ses på næste års ejendomsvurdering, fordi huset fremstår mere præsentabelt og nyrenoveret.


Hvad består en tagrenovering i?

Bestiller du en tagrenovering af Haslev Tagrens, kommer vi ud og foretager et gratis og uforpligtende tagtjek. Her gennemgår vi taget for synlige skader og undersøger tegl, tagplader eller tagbelægning og tagkonstruktionens stand og holdbarhed.

Baseret på vores tagtjek fremsender vi et tilbud på en tagrenovering, der passer til netop dit tag og dets nuværende stand. Typisk vil tilbuddet indeholde tagrens, algebehandling og tagmaling: 

  • Synlige skader udbedres og tagplader eller tegl efterspændes.
  • Dit tag dybdeafrenses med miljøgodkendt tagrens, så alger, mos og anden belægning forsvinder.
  • Er taget asbestholdigt, anvendes asbestudstyr og vandet renses med godkendt specialfilter.
  • Haslev Tagrens er godkendt efter arbejdstilsynets nye regler for arbejde med asbestholdige tage, hvilket er betingelsen for lovligt at kunne rense og arbejde med asbestholdige tage. Det er din sikkerhed for korrekte arbejdsprocesser.
  • Dit tag desinficeres så alle former for sporer effektivt dræbes.
  • Taget forstærkes med en nanobaseret forankringsgrunder, der gør det vandafvisende.
  • Taget males til sidst to gange med certificeret tagmaling.

Efter endt tagrenovering vil taget fremstå stort set som nyt og har du fået en komplet tagrenovering står du nu med et tag, hvor levetiden er forlænget med helt op til 15 til 20 år.

Samtidig har du mulighed for at tegne abonnement på løbende vedligeholdelse og algerens af taget. Det vil forlænge levetiden på taget yderligere.

Tagrensning

Vores tagrensning fjerner effektivt mos-, alge- og andre belægninger fra taget. Derved undgås det, at alger og mos holder på regnvandet, så der opstår frostsprængninger og gennemtrængning af vand i tagets samlinger eller opståede revner.

Rensningen kan i langt de fleste tilfælde foretages fra jorden, så du slipper for, at vi skal pakke dit hus ind i stilladser. Samtidig anvender vi et miljøgodkendt og meget skånsomt tagrensemiddel, der ikke anretter skade på miljøet eller de blomster eller anden bevoksning, du har stående i eventuelle bede tæt på huset.

Du kan læse mere om vores algebehandling her.
 

Få et GRATIS konsulentbesøg

Få en gratis og uforpligtende vurdering af renovering og reparation af dit tag.
 
Navn
Telefon
E-mail
Postnr.+by
Besked
 

Har du brug for et helt nyt tag, tagrender, isolering eller andet, klarer vores dygtige tømrerer og autoriserede isolatører også dette. Ring blot for et helt uforpligtende tilbud: 56 31 42 02 eller 22 82 38 94

 
Tagrenovering

 

 


 

 

Tagarbejde
 

Tagmaling

Tagmalingen er lige så miljøvenlig som tagrensningen og foretages med miljøgodkendt, professionelt udstyr. Efter endt tagmaling fremstår taget stort set som nyt og er effektivt beskyttet mod vand, fugtindtrængning og solens UV-stråling.

Farven på tagmalingen kan du vælge frit blandt vores standardfarver. Vælger du en farve, der ligner dit nuværende tag, får du samme visuelle effekt som før. Men vælger du en anden farve, får du mulighed for at ændre husets visuelle udseende endog særdeles radikalt. Prøv f.eks. at se, hvor stor forskel de forskellige farver gør i vores farvelaboratorium her på siden. Her kan du frit vælge mellem de forskellige farver til tag, facade og belægning omkring huset.

Du kan også læse mere om tagmaling her. 
renovering af tag
 

Rensning og maling af eternittag

Har du et ældre eternittag, der er lagt før 1984, indeholder eternitpladerne asbest. Det giver taget en længere holdbarhed, men er meget miljø- og sundhedsfarligt. Skal det asbestholdige tag skiftes, kræver det store sikkerhedsforanstaltninger under arbejdet, ligesom taget skal køres til dyr destruktion.

Her er rensning og maling af taget et væsentlig billigere alternativ. For er tagpladerne intakte og ubeskadigede, kan en gang rensning og maling effektivt forsegle taget og holde den sundhedsskadelige asbest indkapslet.

Rensningen foretages med særligt udstyr, der opsamler og effektivt filtrerer rensevandet for farligt asbeststøv, så hverken vi, du eller omgivelserne lider skade eller udsættes for farlige påvirkninger fra asbesten.

Efter endt maling af taget, er taget forseglet effektivt, så asbesten er lukket inde. Samtidig bliver tagets levetid forlænget med op til 20 år.

Vi anbefaler, at du efterfølgende jævnligt få tjekket eternittaget for skader og eventuelle revner, der kan åbne op ind til det farlige asbeststøv, samt jævnligt få renset taget for nye algebelægninger, så vandet ikke får mulighed for at blive på og trænge ind i taget. Tegner du et løbende abonnement på professionel eftersyn og vedligeholdelse hos Haslev Tagrens, kan du forlænge eternittagets levetid med yderligere mange år.

Alternativet til en tagrenovering er oftest meget dyrere

Alternativet til en livsforlængende tagrenovering er ikke at gøre noget eller kun at få f.eks. renset taget for alger og mos. Det er billigere, men kan også være skæbnesvangert for dit tag og er meget dyrere på – måske endog meget kort – sigt.

For det kan være fatalt at forsømme taget. Det er husets mest udsatte bygningsdel, når først vind og vejr tager fat – og netop i disse år stiger antallet af årlige storme og skybrud næsten eksplosivt og der er kun udsigt til, at det danske vejr bliver endnu mere barskt og ekstremt i årene fremover.

Alt efter tagtype kan selv små mængder vand, der får held til at trænge ind gennem løse samlinger i taget eller revner opstået på grund af frostsprængninger eller nedfaldne grene, forårsage store rådskader på den underliggende tagkonstruktion og forårsage sundhedsfarlige skimmelangreb i tag- eller loftsrummet. Samtidig øges risikoen for frostsprængninger, der vil åbne yderligere op for vandets hærgen.

Er tagsten eller tagplader først gået løse på grund af manglende, regelmæssig efterspænding, øges risikoen for, at vinden kan få fat og rive tegl eller plader af. Sker det, åbnes taget yderligere op for vindens raseren og snart flås yderligere tegl og tagplader af i en lavineagtig effekt, der kan blanke hele tagsider af på ganske kort tid.

Det er billigere at forebygge end at helbrede

Så når det kommer til taget er det både bedre og meget billigere at forebygge end at helbrede. For uden regelmæssig vedligehold er den eneste helbredelse et helt nyt tag – og det koster væsentlig mere end en tagrenovering.

En korrekt tagrenovering som den vi udfører på dit tag, kan forlænge levetiden af taget med rigtig mange år. Samtidig sikrer du både husets værdi og de mange ærgrelser og følgeskader, der kommer, når først vandet får lov at trænge ind i tagkonstruktionen og måske videre ned i resten af huset.

Vi kan andet end bare rense og male taget

Vores tagrenovering er ikke begrænset til kun at omfatte rensning og maling. Viser vores indledende tagtjek, at det er nødvendigt at skifte beskadigede tegl eller tagplader, udfører vi også dette arbejde. Vores faglærte tømrere kan også foretage mere en omfattende renovering af tagkonstruktionen, dersom vores undersøgelser af taget afslører begyndende råd i nogle af de underlæggende trækonstruktioner.

Vi kan også lægge helt nyt tag

Viser vores tagtjek, at det ikke vil være formålstjenesteligt at foretage tagrenovering af dit tag, er vi også i stand til at lægge et helt nyt tag på huset. Dette arbejde udføres af vores dygtige, erfarne faglærte håndværkere ud fra gamle håndværksdyder om grundighed, kvalitet og god service.

Så med Haslev Tagrens får du en fast samarbejdspartner for dit tag, der kan klare alt fra tagrensning til nyt tag!

Gå sammen med naboerne og få rabat

Skal du have udført tagrenovering eller lagt nyt tag, kan det betale sig at spørge naboerne, om de går med de samme tanker. Kan du samle flere kunder inden for en kort radius, sparer vi kørsel og flytning af vores udstyr. Det kommer jer alle sammen til gode i form af rabat på hver enkelt tagrenovering.

Så husk at spørge naboerne, om deres tag trænger til renovering. Det kan hurtigere gøre det billigere for jer hver især.

Hvor udfører vi tagrenovering?

Haslev Tagrens kommer over hele Østdanmark. Så uanset om du bor i København, på Amager, i Nordsjælland, på Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, på Møn eller Lolland-Falster, kan det betale sig, at kontakte os.

Vi har fornyligt udført tagrenovering i bl.a. disse byer: Næstved, Køge, Vordingborg, Faxe, Nykøbing Falster, Nakskov, Ringsted, Stege, Skælskør, Sorø, Slagelse, Korsør, Haslev, Præstø, Store Heddinge, Roskilde, København, Helsingør og Holbæk.

Hvornår skal vi til din by?

CMS med søgemaskineoptimering og ehandel